Jeg hedder Connie, født 5.december 1959 i Esbønderup. Jeg har boet mange steder rundt omkring i Danmark og den 15. august 2013 flyttede jeg til Bogense sammen med min mand Tom. Det er den femte bolig vi har sammen siden vi blev gift den 22. december 2001. Vi er temmelig sikre på at selve Bogense er det rigtige valg, men måske er boligen ikke den endelige - det vil vise sig ;-) 
 
Jeg er først begyndt at interessere mig for computer omkring oktober 2006 og i starten kun til spil og surfe på nettet. Jeg opdagede så programmet Paint Shop Pro og har gennemgået kurser for begynder og videregående hos Jette Rehder og pspgirl. Siden har jeg så selv lært mere ved at prøve mig frem og desuden lave diverse tutorials, der findes rundt omkring på nettet.
 
I august 2007 tog jeg et kursus i Scrippy hos Jads-Design og det er det program jeg bruger nu til udarbejdelse af hjemmeside. Dette er den tredie hjemmeside jeg laver. ...man bliver jo heldigvis dygtigere med tiden og dermed også mere kritisk.
 
 
Denne hjemmeside vil blive lidt anderledes end de forrige jeg har lavet. Der bliver kun indsat bannere fra de websider/webmastere jeg har kontakt til på en eller anden måde!
Ligeledes bliver min tidligere Quiltside ikke sat ind denne gang.
Årsagen til dette er, at det har været et altfor stort arbejde at holde øje med at diverse links er up to date. Folk skifter web-adresser og har man ikke nogen egentlig kontakt med webmasterne, så sidder man pludselig med en masse links der ikke duer og så er Quilten faktisk ødelagt.
 
Med venlig hilsen
Connie Røjgaard
 
 
 
 
   ~~Ssc&Stationary by C.Røjgaard, with inspiration from a Tutorial by Lise Falsing~~